Home / Tag Archives: меѓународни

Tag Archives: меѓународни

Фестивал на монодрамата по 17 пат во Битола

Од 24 до 28 април, ќе се одржи 17-тиот по ред интернационален Фестивал на монодрама, во организација на Центарот за култура од Битола. На фестивалот, учество ќе земат 13 претстави, од кои 10 во официјална конкуренција и 3 вон конкуренција. ...

Read More »