Home / Tag Archives: меѓусебна

Tag Archives: меѓусебна

Битолскиот универзитет потпиша договор за соработка со универзитет од Романија

Со потпишување на Договор за соработка меѓу Универзитетот “Св. Климент Охридски” од Битола и Универзитетот “Александру Јоан Куза” од Јаши, Република Романија, денес во Битола завршија свеченостите по повод 25-ти април, Денот на основањето на Битолскиот Универзитет. Договорот за соработка ...

Read More »