Home / Tag Archives: мерење

Tag Archives: мерење

Општината и “ Геосфера“ против загадувањето на воздухот

Општина Битола и Регионалното географско друштво „Геосфера“ потпишаа меморандум за соработка, кој ќе значи соработка и заедничко дејствување во насока на преземање конкретни чекори во решавањето на најголемиот проблем во општината – аерозагадувањето. „Оваа соработка значи отворање на видикот на ...

Read More »