Home / Tag Archives: методологија

Tag Archives: методологија

Избори ќе има на 11 декември

Политичките партии постигнаа договор за избори на 11 декември. Според нив, исполнети се сите услови за изборите да се реализираат кон крајот на годинава, а со назначувањето на Љуљзим Азири и Санта Аргирова за петти член на ад-хок телото за ...

Read More »

Општина Новаци со методологија ќе ги распределува парите од буџетот

Со цел зголемување на транспарентноста и отчетноста на Единиците на локалната самоуправа при доделување на средства на здруженија и фондациите од општинските буџети , во општина Новаци беше реализиран проект со кој беа организирани по три работилници со цел да ...

Read More »