Home / Tag Archives: Мини трчај бе

Tag Archives: Мини трчај бе

Околу 900 деца трчаа на трката „Мини трчај бе” на Градското шеталиште во Битола

На Градското шеталиште во Битола вчера вриеше како во кошница. Околу 900 деца учествуваа на втората по ред детска трка „Мини трчај бе” под мотото „Мали чекори за големи соништа”. –Интересот годинава ги надмина и нашите најоптимистички очекувања, бидејќи ако ...

Read More »