Home / Tag Archives: напуштање

Tag Archives: напуштање

Зависноста од хероинот посилна од мајчинската љубов

По среќното и драматично породување во Клиничката болница Колку што веста за среќното и драматично породување на младата мајка Т.Д. (22), врз која првпат беше применат методот за интраосеална инфузија, или давање инфузија директно преку коскената срцевина, ги израдува вработените ...

Read More »