Home / Tag Archives: насмевка

Tag Archives: насмевка

Дигитална насмевка – Совет #1: Насмеано лице :)

Претпоставуваме дека секогаш на вашите вработени и колеги им препорачувате вашите клиенти да ги дочекувате со насмеани лица. Исто е и на социјалните мрежи, секогаш дочекувајте ги постоечките или потенцијалните клиенти со насмевка. Вашиот клиент е дојден на социјалниот профил ...

Read More »