Home / Tag Archives: негови

Tag Archives: негови

Паника кај соработниците на Талески

По објавувањето на имињата кои добиле високи суми на пари за “Бит фест“ кај партнерите  на Талески кои години со ред добиваа најмногу пари од програмата за култура, владее вистинска паника. Имено според извори на порталот на Битолски весник кој ...

Read More »