Home / Tag Archives: неповратни

Tag Archives: неповратни

Сорос ќе го “чисти” воздухот во Битола со над 20 илјади долари

Фондацијата “Отворено општество” на чие чело е Владимир Милчин го почести Здружението за чист воздух во Битола “ За нас се работи” со 20 илајди и 560 уса долари.   Овие средства ги доби Здужението “За нас се работи” од ...

Read More »