Home / Tag Archives: независен

Tag Archives: независен

Во продажба нов дневен весник Независен

Македонскиот медиумски простор од утре ќе биде збогатен со уште еден дневен печатен медиум. Независен Весник, со динамика на дневен весник, од понеделник, 27 ноември, ќе почне да се дистрибуира во Скопје и низ повеќе градови во Македонија, преку сопствена ...

Read More »

ВМРО ДПМНЕ пресече: Лазар Котевски ќе трча за четврт мандат

Лазар Котевски, актуелниот градоначалник на Новаци на престојните локални избори ке трча за четврт мандат. Вака одлучи Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ на својата последна седница. Лазар Котевски за свој противкандидат ќе го има актуелниот претседател на Советот на Новаци, ...

Read More »