Home / Tag Archives: новачани

Tag Archives: новачани

Новачани доставија барање за помош од поплавите до Светска банка

Триста и триесет жители на седум села од Општината Новаци поднесоа барање за помош од претрпена штета на објекти, инфраструктура и земјоделски површини од поплавите што минатиот месец го зафатија ова подрачје. Триста и триесет жители на седум села од ...

Read More »

Помош од СДСМ за новачани

-Поплавите во Општините Битола, Новаци и Могила се нешто во кое не смее да има ниту политика ниту политиканство.  Ова се моменти во кои сите ние треба да бидиме со граѓаните и да им помогнеме во маката што ги снашла. ...

Read More »