Home / Tag Archives: обвинтел

Tag Archives: обвинтел

Бркотници на полицајци во Битола

Педесет и тригодишен битолчанец со мотор возел во спротивен правец на улицата „Цар Самоил” во Битола, во која сообраќајот е еднонасочен. Во истиот момент и полициски службеници со службено возело поминувале по улицата и кога го зебележале мотоциклистот го предупредиле ...

Read More »