Home / Tag Archives: огласи

Tag Archives: огласи

Демагогија

                                                Како што се доближуваме до 12 април, кога во Македонија треба да се одржат предвремените парламентарни избори така во државата  како на шапилограв се објавуваат огласи и конкурси за вработување во државните служби.           Дневните весници речиси се ...

Read More »