Home / Tag Archives: Олга Лозановска

Tag Archives: Олга Лозановска

Олга Лозановска: Од СДСМ почнаа со ниски лични дисквалификации

Лицемерието на СДС уште еднаш се покажува на дело. На вториот ден од кампањата, по потпишувањето на Кодексот за фер избори, наместо да се натпреваруваат со идеи, почнаа со ниски лични дисквалификации и лаги- обвини Олга Лозановска од  ВМРО-ДПМНЕ Битола. -Ништо ...

Read More »

Олга Лозановска: Ќе се гради дневен центар за болните од Алцхајмерова болест во Битола

Покрај моментното реновирање на битолската Клиничка болница во наредниот период, покрај тоа што  ќе бидат вложени значајни средства во набавка на опрема во битолското здравство, за подобрување на квалитетот на живот на лицата заболени од Алцхајмерова болест, која во последно ...

Read More »

Лилјана Кузмановска: Ќе продолжи соработката со невладините организации

Кандидатките за пратенички во Петтата изборна единица на Коалицијата “За подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Кузмановска и Олга Лозановска, викендов во Битола остварија средби со претставнички на невладините и граѓански организации од Битола,  со кои во изминатиот период можат ...

Read More »