Don't Miss
Home / Tag Archives: општествена одговорност

Tag Archives: општествена одговорност

Бимилк во Битола го носи д-р Ранко Рајовиќ за да го одбележи Светскиот ден на семејството

На 15 мај, по повод одбележувањето на Светскиот ден на семејството, Бимилк е домаќин на ексклузивен настан посветен на нејзините вработени-родители на деца до 12 годишна возраст, како и за психолозите, педагозите и дефектолозите во битолските предучилишни и училишни установи. ...

Read More »