Home / Tag Archives: општинска организација

Tag Archives: општинска организација

Горан Милевски без поддршка од сопартијците во Битола!?

Најавата на Горан Милевски дека ќе се кандидира за лидер на партијата и ќе седне на местото на Андреј Жерновски, предизвика раногласие во општинската организација на ЛДП во Битола. Видни членови на партијата се изненадени од таквата најава и тврдат ...

Read More »

СДСМ: Кој е организаторот на импровизираниот пазар во Нова Битола?

Во врска со отворањето на импровизираниот пазар на отворено во Нова Битола, во близина на Новиот градски пазар, денеска реагираше Општинската организација на СДСМ Битола. -Во Битола повторно никна импровизиран пазар. Се продаваат облека, чевли, производи за широка потрошувачка. Локацијата ...

Read More »