Don't Miss
Home / Tag Archives: Оптичари

Tag Archives: Оптичари

Се санира кровната конструкција на Домот во село Оптичари

Започната е санацијата на кровната конструкција на Домот во село Оптичари. Истата беше побарана од мештаните како приоритет поради протекувањето во просториите на подрачното училиште, кое се наоѓа во склоп на Домот. Вредноста на проектот изнесува над 800 илјади денари. ...

Read More »