Home / Tag Archives: Oскари

Tag Archives: Oскари

Се е подготвено за битолските “Оскари”

                             На  девет дена пред одржувањето на Манифестацијата на Битолски весник  “ Избираме најуспешни битолчани 2019 “  се е подготвено за битолските Оскари.            Битолски весник  ги финишира подготовките за Изборот.           Како што се наближува денот на одржувањето ...

Read More »

Огромна конкуренција за Оскарите на Битолски весник

Акција на Битолски весник” Избор на најуспешни битолчани за 2017” Конкуренцијата за  “Изборот на најуспешните битолчани за 2017 година” станува се поголема. Во редакцијата на Битолски весник и нашата меил адреса постојано пристигнуваат голем број на  купони со предлози на ...

Read More »