Home / Tag Archives: осветлување

Tag Archives: осветлување

Општина Битола: СДСМ се експерти за лажење!

СДСМ немаат експерти за проекти, но се експерти за лажење! Во врска со изнесените ставови околу тендерот за јавно осветлување на градот, со реакција се јавија од Службата за информирање на Општината Битола. Во реакцијата, меѓудругото, се нагласува: -По којзнае ...

Read More »

СДСМ: Од јавното осветлување ќе и се стемни на Битола!?

Предупредувајќи дека во Битола на повидок е нов корупциски скандал, кој во голема мера ќе ја испразни општинската каса, советникот на СДСМ, Горан Козаров, на прес-конференцијата, меѓу другото, истакна: -Разнебитувањето на општинскиот имот од страна на ВМРО-ДПМНЕ продолжува. На повидок ...

Read More »