Home / Tag Archives: ОУ Кирил и Методиј

Tag Archives: ОУ Кирил и Методиј

ОУ „Свети Кирил и Методиј“ го прослави патрониот празник

Со посебна свеченост, основното училиште „Свети Кирил и Методиј“, го одбележа својот патрон празник. На настанот, директорката на училиштето, Жанета Тошевска, им додели награди и признанија за учениците кои во изминатиот период покажале посебни достигнувања од областа на природните науки ...

Read More »