Home / Tag Archives: парична

Tag Archives: парична

Општина Новаци исплатила 140 000 денари парична помош за 28 новороденчиња во 2014 година

Во 2014 година во општина Новаци се родиле скоро ист број на деца како и претходната. Општината исплатила 140 000 денари парична помош за вкупно 28 дечиња односно само две помалку од 2013 година. -Од 2008 година па наваму имаме ...

Read More »