Home / Tag Archives: пауза

Tag Archives: пауза

Продолжува судскиот процес “ Транспортер”:

  Денеска во  скопскиот Основен суд Скопје,  по речиси неколку месечна пауза треба да продолжи судскиот процес” Транспорте           По оложувањето на судењето на почетокот на овој месец поради отсуство на еден од обвинетите, денеска во  “Скопска  2” треба да ...

Read More »

Влезници ни за лек

За вечерашниот квалификационен натпревар во ракомет, меѓу репрезентациите на Македонија и Турција владее огромен интерес. Влезниците се буквално распродадени и нема ни за лек. Инаку ова е прв пат по 15 години пауза во Битола репрезентацијата на Македонија да игра ...

Read More »