Home / Tag Archives: пеиод

Tag Archives: пеиод

Меморандум ЗНМ и Универзитетот “ Гоце Делчев “

Здружението на новинари на Македонија потпиша Меморандум за соработка со Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип (УГД). Тој беше потпишан денес од страна на Претседателот на ЗНМ, Насер Селмани и Ректорот на УГД Штип, проф. д-р Блажо Боев, а со него ...

Read More »