Home / Tag Archives: Пелистер. тендер

Tag Archives: Пелистер. тендер

Силјан Мицевски распнат меѓу “лавот “ и “ружата “

Во изминатите неколку дена битолската и македонската јавност сведоци се на остра “дебата” помеѓу ВМРО ДПМНЕ и СДСМ околу најновиот тендер за ископ на јаловина во РЕК “ Битола”. Генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ, Игор Јанушев се сомнева дека АД ...

Read More »