Home / Tag Archives: писма

Tag Archives: писма

“Транскоп” ги наплаќа и потврдите за работен стаж

Живееме во време на пазарно општество каде се се плаќа и наплаќа. Во последно време сведоци сме на разни трошоци кои ги плаќаат граѓаните за добивање на  разни документи, потврди или  сметки… Но досега не сме слушнале една фирма да ...

Read More »