Home / Tag Archives: пливачки

Tag Archives: пливачки

Забрането користење на пливачките базени

Владата на Република Северна Македонија, на 15-тата седница, одржана денеска, покрај усвоените заклучоци, мерки и препораки во функција на преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), донесе уште еден, дополнителен заклучок со кој ...

Read More »