Don't Miss
Home / Tag Archives: плти

Tag Archives: плти

Заев предлага по 14.500 ден.плата за администрацијата

Од СДСМ изготвиле низа економски мерки кои ќе ги достават до Владата, а со цел да им се помогне финансиски на граѓаните и на фирмите кои се погодени од кризата поради коронавирусот. Лидерот на партијата, Зоран Заев, рече дека станува ...

Read More »