Home / Tag Archives: полициско

Tag Archives: полициско

Скопје под опсада за Супер купот

Започна фудбалската треска. Скопје под силно полициско обезбедување – нема простор за загриженост, уверуваат од Министерството за внатрешни работи. Велат дека се преземени сите безбедносни мерки за Супер купот да помине во најдобар ред. Ќе бидат обезбедени фан зоните, а ...

Read More »

Блокирани улици и зголемено полициско присуство во Куманово

Дел од улиците во Куманово од ноќеска се блокирани за сообраќај. Забележливо е зголемено полициско присуство на улиците „11 Октомври„ и „Тодор Велков“ во центарот на Куманово, објави МИА. Во овој дел од градот лоцирани се повеќе клучни објекти, државни ...

Read More »