Home / Tag Archives: полицја

Tag Archives: полицја

Патриотите на Груевски се криеле со албански и бугарски пасоши

Бегалците Горан Грујевски и Никола Бошковски се криеле под идентитетите, Христо Атанaсов и Неџби Хасан,објави Фокус Тие веќе се во притвор во грчки затвор, откако беа уаспени на аеродромот во Солун. Локацијата им се знаела, според извори на телевизијата, веќе ...

Read More »