Home / Tag Archives: посетеност

Tag Archives: посетеност

Огромна посетеност на петте фестивалски денови на Интернационалниот Фестивал на монодрамата во Битола

Со врачувањето на наградите на најуспешните претстави во Битола беше спуштена завесата на 17. издание на интернационалниот Фестивал на монодрама, кој од 24 до 28 април се одржа во Центарот за култура во Битола. Највисокото признание на Фестивалот наградата “ ...

Read More »