Home / Tag Archives: последен

Tag Archives: последен

Денес е последниот ден за поднесување годишна даночна пријава

Оние граѓани кои не успеаа во изминатите денови да ја достават годишната даночна пријава, денеска, ја  имаат последна шанса да ја исполнат својата законска обрска, во спротивно ќе се соочат со казни. Управата за јавни приходи во петокот  соопшти дека ...

Read More »