Home / Tag Archives: постигнат

Tag Archives: постигнат

Избори ќе има на 11 декември

Политичките партии постигнаа договор за избори на 11 декември. Според нив, исполнети се сите услови за изборите да се реализираат кон крајот на годинава, а со назначувањето на Љуљзим Азири и Санта Аргирова за петти член на ад-хок телото за ...

Read More »

До 31 август треба да се создадат услови за избори

Политичките партии ги очекува жешко работно лето, со оглед на тоа што со вчерашниот договор е утврдено до 31 август да се исполнат сите услови за одржување избори. Тогаш лидерите повторно ќе се сретнат и ќе ја дадат својата оцена. ...

Read More »