Don't Miss
Home / Tag Archives: прегледи

Tag Archives: прегледи

„Да зборуваме за женското здравје“ дебата на Педагошкиот факултет во Битола

Самопрегледот, превенцијата и редовните контроли на дојките се многу важни за откривање на потенцијални промени во градите и треба да се прават редовно, беше пораката на лекарите на денешниот настан на тема: „Да зборуваме за женското здравје“ што се одржа ...

Read More »

Бесплатни превентивни прегледи во пензионерскиот клуб во Новаци

Високите темепратури карактеристични за месец август и спарното време е причинител на разни здравствени тегоби во летниот период , па токму затоа општина Новаци во соработка со службата за Итна медицинска помош од Битола организираше бесплатни здравствени прегледи за жителите ...

Read More »