Home / Tag Archives: пресек

Tag Archives: пресек

Најнова вест: Почна пресекувањето на патот Битола-Новаци

Пред само неколку минути, екипи на Нискоградба од Битола почнаа да го сечат патот Битола-Новаци, којшто го поврзува најголемиот електро-енергетски комбинат во Македонија, РЕК Битола. На овој патен правец е стопиран сообраќајот од Битола кон Новаци и од Новаци кон ...

Read More »