Home / Tag Archives: проблем

Tag Archives: проблем

Три и пол милиони денари за колекторскиот систем на Пелистер

Министерството за животна средина и просторно планирање ќе издвои 3,5 милиони денари, за продолжување изграбата на  колекторскиот систем на Пелистер. Ова беше договорено на средбата на градоначалничката на Битола м-р Наташа Петровска  со заменик министерот за животна средина и просторно ...

Read More »

СДСМ ќе го реши проблемот со паркирањето во градот

Валентин Груевски, носител на листата за советници од СДСМ и Коалицијата истакна дека како идна локална власт  сериозно ќе го решат   проблемот на паркирањето во градот. -За таа цел сакаме во наредниот период да изградиме катни гаражи и тоа и ...

Read More »