Home / Tag Archives: продолжено

Tag Archives: продолжено

Канцеларијата на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ со продолжено работно време

Продолжено е работното време на канцеларијата на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ. Наместо како досега од 10 до 14 часот во петок, пратениците ќе реализираат средби со граѓаните во истиот ден од 10 до 18 часот. -На барање на граѓаните, канцеларијата на ...

Read More »