Don't Miss
Home / Tag Archives: процедуру

Tag Archives: процедуру

Законот за СЈО клучен за членство во ЕУ

Поддршката за Законот за јавното обвинителство е клучна за отворање на преговори за членство во Европската Унија, велат од Министерството за правда и додаваат дека продолжуваат со консултации со политичките партии и пратеничките групи од опозицијата. – Законот кој е ...

Read More »