Home / Tag Archives: психолот

Tag Archives: психолот

Марија Младеновска – Димитровска е добитничка на наградата 4 Ноември Марија Младеновска – Димитровска психолот е добитник на наградата 4 Ноември за 2019 година. Ова највисоко општинско признание Марија Младеносвка- Димитровса го доби за нејзиниот научен труд од областа на ...

Read More »