Home / Tag Archives: Рајдер

Tag Archives: Рајдер

Негативни резултатите на сите 20 станари во “ Сју Рајдер“

Негативни се сите 20 брисови што беа земени од пациентите во Домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Битола, потврдија од установата. Брисевите од старите лица беа земени откако 86-годишен пациент беше инфициран, по што го сместија во Клиничката болница ...

Read More »