Home / Tag Archives: радио Б -97

Tag Archives: радио Б -97

Радио Б 97 со нова шема и комплетно нова програма

Деновиве Радио Б -97 ги заврши сите подготвитлни работи з ановата програмска шема, с која наскоро ке старува. За таа цел Радио Б -97 деновиве  монтира нова опрема и организра нов тим, кој ке ја реалзира новата програмска шема. Слушателите ...

Read More »

Талески по Битолски весник во отворена војна и со Радио Б – 97

Суетите на градоначалникот на Битола, Владимир Талески, кои ги брои последните денови од својот трет мандат немаат крај. Откако цели 8 месеци се обидува на секој начин да го згасни Битолски весник, Талески тргна и во отворена војна со Радио ...

Read More »

Талевски почна војна и со Б -97 Радио

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески, кој во изминатите 8 месеци се пресметува со Битолски весник, не се задоволи само со тоа да го зганси Битолски весник, туку почна војна и со Радио Б -97. Денеска Талевски преку својот адвокат, кој ...

Read More »