Home / Tag Archives: рекламирање

Tag Archives: рекламирање

Бесплатно рекламирање

                                      Во наредната година доколку пројави желба да се рекламира на страниците на Битолски весник, или да објавува огласи, конкурси, соопштенија…  Општината Битола ќе  плаќа  само  150 ден.(не е грешка) за една страница.           Тоа е резултатот од електронското ...

Read More »