Don't Miss
Home / Tag Archives: реквизити

Tag Archives: реквизити

Се поставуваат столчиња на трибините на стадионот на ФК Новаци

Општина Новаци започна акција за поставување столчиња на трибините на стадионот на ФК Новаци во Новаци. Станува збор за 300 столчиња кои се обезбедени од Агенција за млади и спорт на Република Македонија. -Денеска ја започнавме акцијата на поставување на ...

Read More »