Home / Tag Archives: роаминг

Tag Archives: роаминг

Од 30 јуни драстично паѓаат цените во роаминг

-Македонија, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина успеаја да воспостават свој регулаторен пазар и од 30 следниот месец меѓусебно да комуницираат по драстично намалени цени  во роаминг – оцени  министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски. Според потпишаната ...

Read More »