Home / Tag Archives: Сју рајде

Tag Archives: Сју рајде

Хоспитализиран стар човек од старскиот дом “ Сју Рајдер “ во Битола

                       Според информации од домот за стари лица “ Сју Рајдер “ Битола деновиве на инфективнпто одделение во Клиничката болница е хоспитализиран 85 годишен човек.             Пациентот од Домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Битола е позитивен  од ...

Read More »