Home / Tag Archives: с

Tag Archives: с

Центарот на Битола “карантин“ за повратниците од Малта

Вечерва во Битола пристигнаа два автобуси граѓани на Македонија кои кои беа вратени од Малта со попладневниот лет, што го организираше Министерството за надворешни работи. Станува збор за 45 лица, кои ќе бидат сместени во хотел во центарот на градот, ...

Read More »