Home / Tag Archives: самовработување

Tag Archives: самовработување

Програма за самовработување на самохрани мајки

Околу 90  самохрани мајки од Скопје, Битола и Штип беа опфатени со програмата  за  самовработување и вработување финансирана  од  ЕУ. Дел од нив по поминатата обука успеаа да најдат работа, дел почнаа сопствен бизнис, но има и такви кои се уште ...

Read More »