Home / Tag Archives: санаија

Tag Archives: санаија

Договорена санација и реконструкција на три патни правци

Градоначалникот на Општина Битола м-р Наташа Петровска, оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за државни патишта на Република Македонија Зоран Китанов. На средбата како што стои во соопштението од битолската админситрација било  договорено  да се вклучат во годишната програма ...

Read More »