Home / Tag Archives: санирање

Tag Archives: санирање

Санирање на Подрачните училишта

Продолжува санирањето на образовните објекти во Општина Битола, кое се спроведува изминативе месеци, а ќе продолжи и наредниот период. Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес посети четири подрачни училишта кои работат во состав на основното училиште „Крсте Петков ...

Read More »

Два часа половина Битола без струја

Два часа половина Битола остана без електрична енергија. Од дваесет часот  и триесет минути, вечерва, без струја останаа Нова Битола, Брусничката населба, Клиничката болница, приватната  болница “Плодност“ и други места во градот, а светилките светнаа во 22 часот и триесет ...

Read More »