Home / Tag Archives: Северна. Македонија

Tag Archives: Северна. Македонија

Владата го намали наградниот финд за “ Мој ДДВ “

Владата на денешната седница донесе одлука за намалување на наградниот фонд на наградната игра „Мој ДДВ, моја награда“ и за уплата на средствата во Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од коронавирусот КОВИД-19. Со заклучок на ...

Read More »