Home / Tag Archives: Шах

Tag Archives: Шах

Шаховски младински турнир “ Державин “ на Славјанскиот универзитет

                                    Од 29 до 31 ноември во просториите на Славјанскиот унивезритет “ Г.Р.Державин“  по четврти пат ќе се одржи  традиционалниот  четврти по ред  младинскиот шахоски турнир „Державин“ кој како и минатата година, така и оваа, е пријавен и рејтингован ...

Read More »